← Kordy

Ștergeți-vă contul Kordy

Ultima actualizare: 6 noiembrie 2026

Aceasta este o traducere. Dacă diferă de originalul în limba engleză, se aplică originalul în limba engleză.

Din aplicație

  1. Deschideți Kordy și accesați Profil.
  2. Atingeți „Ștergeți contul”.
  3. Tastați fraza de confirmare afișată pe ecran și confirmați.

Ștergerea contului nu poate fi anulată.

Dacă nu puteți deschide aplicația

Scrieți la farukmertkapar@gmail.com de pe adresa de e-mail a contului dumneavoastră Kordy și cereți-ne să îl ștergem. Vă putem cere ceva care să arate că acel cont vă aparține și îl vom șterge în termen de 30 de zile.

Ce se șterge

O călătorie pe care ați creat-o și care are și alți membri este transferată unuia dintre aceștia.

Ce rămâne

Unele înregistrări nu sunt încă eliminate automat: înregistrările dispozitivelor dumneavoastră pentru notificări, totalurile din aplicația Sănătate, zborurile și locurile salvate, e-mailurile importate, notificările de activitate afișate în aplicație, fotografia de profil și înregistrările dumneavoastră la RevenueCat și la serviciile de analiză. Scrieți-ne de pe adresa de e-mail asociată contului și le vom șterge în termen de 30 de zile.

Abonamentul dumneavoastră

Ștergerea contului nu anulează un abonament Kordy Pro. Anulați-l din Configurări pe iPhone: atingeți numele dumneavoastră, apoi Abonamente.

Întrebări

Consultați Politica de confidențialitate sau scrieți la farukmertkapar@gmail.com.

Limbă: English Bahasa Indonesia Bahasa Melayu Čeština Dansk Deutsch Español Français Italiano Magyar Nederlands Norsk bokmål Polski Português (Brasil) Português (Portugal) Română Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Русский Українська العربية हिन्दी ไทย 日本語 한국어 简体中文 繁體中文